Verleden

De fundamenten van het kantoor vinden hun oorsprong in het jaar 1994, toen door de oprichters van het kantoor beslist werd om een boekhoudportefeuille uit de Brugse Regio over te nemen. Dit resulteerde in een kantoor waar toen al een 12 tal mensen van start konden gaan.

Korte tijd nadien deed zich de gelegenheid voor om een tweede kantoor over te nemen ten zuiden van Brugge. Op deze manier konden wij met een team van 14 mensen , verspreid over noord en zuid van Brugge, van start gaan en de klanten een optimale , dicht bij deur, oplossing bieden voor hun dagdagelijkse boekhouding.

Na een aantal jaren ontstond de opportuniteit intrek te nemen in de huidige locatie aan de Torhoutse Steenweg te Sint-Andries Brugge . Deze locatie koppelt een centrale, strategische ligging ( tussen het zuiden en het Noorden van de Brugse Regio) aan een vlotte bereikbaarheid (vlakbij expressweg richting Zeebrugge, en slechts op 5 minuten rijden van de E40). Zie ook de rubriek bereikbaarheid.

Deze gebouwen vormden de ideale grondvesten voor de verdere expansie van het kantoor. Intussen is een dertigtal mensen bezig met de dienstverlening en mag met recht en rede gesteld worden dat Cormafisk een begrip geworden is binnen en buiten de regio.

 
ons team

Toekomst

Aangezien de tijd voor niemand stilstaat wordt ook binnen ons kantoor gezorgd voor de continuïteit van de werking en de dienstverlening naar onze klanten. Daarom staat, naast de gevestigde waarden binnen ons kantoor, intussen een team van enthousiaste en gedreven collega's klaar om de toekomst te verzekeren . Op die manier kunt u als klant ook in de toekomst verder van dezelfde diensten en benadering blijven gebruik maken om voor uw individuele all-round administratieve bezorgdheden een oplossing te vinden.

 

ons kantoorgebouw

praktische info

 Cormafisk NV

 Torhoutsesteenweg 367 - 8200 Brugge

 Tel 050 40 60 40

 Fax 050 40 60 35

 erkenningsnummer I.A.B. 224986-3ABN-95

 ondernemingsnummer 0454.354.433

 e-mail info@cormafisk.be

https://www.facebook.com/cormafisk

 https://www.linkedin.com/company/10387388