Welkom bij DEMCO-accountants

Vanaf 1 juli 2021 vaart vennoot en gedelegeerd bestuurder, Kenny Demeester, de koers verder onder Demco-accountants by Cormafisk.

Dit gebeurt samen met nieuwe vennoot en bestuurder Jeroen Demeulenaere.
Zoals reeds 27 jaar aan de orde was, kunt u blijven rekenen op minstens dezelfde kwalitatieve kennis en expertise, waarvoor ook onze vast gekende medewerkers met hun jarenlange ervaring garant
staan.

U kunt ons voorlopig blijven terugvinden op onze fysieke locatie in de Torhoutse Steenweg 367 te 8200 Sint-Andries Brugge.

Binnen enkele maanden zal onze nieuwe locatie bekend gemaakt worden, maar geen zorgen, wij blijven dicht in uw buurt!

Ondertussen kunt u steeds terecht bij uw vaste dossierbeheerders.

Geert Hedebouw: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Dirk Neels: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Martine Rabaeye: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Nichola De Jaeger: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Jenka Claeys: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Thiara Ramon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Gwenny Rogiers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Nicky Deloof: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Sofie Tanghe: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Broes De Pauw: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Katleen Micholt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Julie Vandewiele: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Annelies Billiet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurders

Jeroen Demeulenaere: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Kenny Demeester: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bent u nog geen klant, maar wilt u dit met veel plezier worden, neem dan gerust contact op met een
van onze medewerkers, of mailt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Nieuwste artikelen